Bejelentés


David oldalak Alkosd meg saját Univerzumod!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás
Üdvözöllek a honlapomon!

Napjainkban mindenki a sikerre, boldogságra, gazdagságra, anyagi függetlenségre vágyik. Ezek elérése csupán karnyújtásnyira helyezkedik el tőlünk. Amikor a gazdag, sikeres emberekre gondolunk, akkor mindig az jut eszünkbe, hogy ők tudnak valamit. Valójában ők tényleg tudnak valamit, valami olyat, aminek a segítségével megvalósíthatják álmaikat. Ez a valami itt van a szemünk előtt, és lehet, hogy épp ezért volt számunkra úgymond láthatatlan.
Munkahelyünkön, iskolánkban, egyéb intézményekben, vagyis a körülöttünk lévő közvetlen környezetünkben is sokat hallhattunk/hallhatunk a titokról. De valójában mi is az a titok? A titkot évezredekkel ezelőtt kőtáblába vésték, majd készítettek róla egy másolatot, az igazi táblát ellopták és eltemették. A másolatot, mely pergament formájában volt fellelhető hatalmas pénzekért vették-adták, évszázadokon keresztül örökítették nemzedékről-nemzedékre. Szerinted véletlen, hogy a rendékezésre álló vagy 96%- át, a lakosság 1%- a keresi meg?!- Napjainkban gyakran szembe kerülünk ezzel a ténnyel, mely nem csupán egy kérdés, hanem maga válasz is egyben. És a válasz a kérdésre: Nem az, így van megtervezve.
Szerintem mindenki számára világossá vált, hogy e mögött tudatosság rejlik. Gondolhatunk arra is persze, hogy ez azért van, mert gazdagok, és a pénzük értük dolgozik. Igen, ez biztos. Azonban valakinek a családjukban el kellett kezdeni a semmiből gazdagságot „varázsolni”. Ők a titokkal dolgoztak/dolgoznak. A Nagy Titok töredékei eddig is fellelhetők voltak szájhagyomány útján fennmaradt bölcsességekben, irodalmi művekben, különböző vallásos és filozófiai szövegekben. A darabkák azonban most először állnak össze teljes kinyilatkoztatássá, mely képes megváltoztatni mindazok életét, akik kapcsolatba kerülnek vele. Aki először összerakta a mozaikot, az nem más, mint: Rhonda Bryne- a szerző. Hála neki, mára mindenki megismerheti a titkot.
Ha érdekel olvasd tovább!Ismerjük meg a titok logikáját és magát a tikot!című "fület"!


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!